Eerste Thursday dinner!

De eerste Thursday dinner moest met ‘de meisjes’ zijn.
‘De meisjes’ zijn mijn meisjes, mijn beste vriendinnen. Lisa, Nathalie, Bieke en Murielle met kleine Rocci Lia. Allemaal hyper enthousiast over mijn nieuw project stonden ze donderdagavond met grote honger aan de deur. Het idee om samen te eten kwam diezelfde dag impulsief tot stand dus bedacht ik een niet al te tijdrovend en vegetarisch menu. De Italiaanse keuken zou soelaas bieden, zo wist ik. Goede ingrediënten maken van de eenvoudigste gerechten een waar feestmaal. Zo gezegd, zo gedaan. Twee vegetarische lasagnes stonden een uurtje later op tafel. De klassieke bolognèsesaus verving ik door een groene pesto en kastanjechampignons, telkens vergezeld door een smeuïge bechamelsaus met parmezaan. Als afsluiter: scroppino van limoensorbet.

Gasten
Lisa: Fashion stylist – lisalapauw.com
Nathalie: Fotografe – nathaliesamain.com
Bieke: Freelance schoenontwerpster – biekebettens.blogspot.be
Murielle: Ontwerpster en founding mother van lingeriemerk La Fille d’O – lafilledo.com
Rocci Lia: baby om op te etenOne Response to “Eerste Thursday dinner!”

  1. TRJBC says:

    Ik ben alvast fan!!

Leave a Reply

YOU MAY LIKE