Thursday Dinners offline

Wat twee jaar geleden aan onze keukentafel begon vind je vanaf 9 oktober in boekvorm in de winkel. Het Thursday Dinners boek verwelkomt je in de levens en de huizen van een diverse groep vrienden, creatievelingen en ondernemers. Een jonge messenmaakster die rust vindt in het monotone geluid van de slijpmachine, een koffiebrander gebeten door de perfecte roast of een oenoloog die de wereld rondreist op zoek naar wijn met een verhaal. We delen de tafel, het eten en een verhaal.

TD_boek2

Net zoals op deze blog vind je in het boek geen ingewikkelde en ellenlange recepten maar smaakvolle gerechten waarin eerlijke ingrediënten de hoofdrol spelen. Thursday Dinners gaat over homey food dat iedereen kan maken. Met een variatie aan gerechten willen we je inspireren voor alle toekomstige spontane of georganiseerde etentjes. We geven je slow cooking recepten mee voor langzame zondagse bijeenkomsten en recepten voor weekdag-ontmoetingen die snel en eenvoudig te bereiden zijn.

TD_boek1

Het Thursday Dinners boek is zoveel meer dan een kookboek. Het is een ode aan het leven, een ode aan vriendschap en samen eten. We hopen dat het je kan inspireren om vaker mensen uit te nodigen en met vrienden, familie en onbekenden rond te tafel te gaan zitten.

Wij nodigen jullie graag uit om mee met ons de lancering van het Thursday Dinners boek te vieren. Op vrijdag 10 oktober vanaf 18u bij Paard Van Troje.2 Responses to “Thursday Dinners offline”

  1. Super leuk dat jullie een boek gaan schrijven :-) Top !!!

Leave a Reply

YOU MAY LIKE